සන්දීප් කිෂාන්

විකිපීඩියා, නිදහස් විශ්වකෝෂය වෙතින්
Jump to navigation Jump to search
Sundeep Kishan
Sundeep Kishan at the success bash of 'Shor in the City'.jpg
උපත (1987-05-07) May 7, 1987 (වයස 32)
Chennai, Tamil Nadu, India
නිවහනHyderabad, Telangana, India
ජාතිකත්වයIndian
වාර්ගිකත්වයTelugu
උගත් ශාස්ත්‍රාලයOsmania University, Hyderabad
සක්‍රීය වසර2008–present
නෑයන්

සන්දීප් කිෂාන් (තෙලිඟු: సందీప్ కిషన్) (උපත මැයි 7, 1987) මූලික වශයෙන් තෙළිඟු චිත්රපට ඔහුගේ ක්රියා සඳහා ප්රසිද්ධ ඉන්දියානු සිනමා නළුවෙකි.

Filmography[සංස්කරණය]

Year Movies Cast Name Language
2009 Prasthanam Chinna Telugu
2010 Sneha Geetham Arjuna Telugu
2011 Shor in the City Sawan Hindi
2012 Routine Love Story Sundeep (Sanju) Telugu
2013 Venkatadri Express Sundeep Telugu
Gundello Godari Suri Telugu
DK Bose DK Bose Telugu
Yaaruda Mahesh Shiva Tamil
2014 D for Dopidi Sundeep Telugu
Ra Ra Krishnayya Krishnayya/Kittu Telugu
Joru Sundeep Telugu
Beeruva Sundeep (Sanju) Telugu
"https://si.wikipedia.org/w/index.php?title=සන්දීප්_කිෂාන්&oldid=350320" වෙතින් සම්ප්‍රවේශනය කෙරිණි